ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • /
  • ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης εδώ και 64 χρόνια, προσφέροντας τις υπηρεσίες της στον πελάτη με υπευθυνότητα και σεβασμό.

Τα τελευταία χρόνια, αφουγκραζόμενοι τα προβλήματα της κοινωνίας, δραστηριοποιείται και στον τομέα της κοινωνικής ευθύνης αναλαμβάνοντας διάφορες δράσεις.

Ήδη από το 2011 υπάρχει μία συνεργασία του ιδιοκτήτη σε προσωπικό επίπεδο με το σύλλογο «Χαμόγελο του παιδιού», στον οποίο είναι εθελοντής.

Από τα Χριστούγεννα του 2012, κάθε Χριστούγεννα, όπως κάθε Πάσχα το εστιατόριο δεν εισέπραξε δώρο Χριστουγέννων και Πάσχα αντίστοιχα, αλλά αντί αυτού τοποθετήθηκαν στο χώρο κουμπαράδες του «χαμόγελου του παιδιού» και των «γιατρών του κόσμου», με σκοπό οι πελάτες να ενισχύσουν τις προσπάθειες του συλλόγου. Ο κουμπαράς παραμένει στο εστιατόριο όλο το χρόνο, ενώ κάτι ανάλογο θα γίνει και τα προσεχή έτη.

Υπάρχει επίσης και συνεργασία με τους «γιατρούς του κόσμου» με προσφορά σίτισης σε συμπολίτες μας που βρίσκονται υπό την προστασία της συγκεκριμένης οργάνωσης.

Το εστιατόριό μας, σε συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης, ανέλαβε να παρέχει το μεσημεριανό φαγητό κάθε μέρα σε δύο μονογονεϊκές οικογένειες της πόλης μας.